Grafschafter anfietsen

Op zondag 8 april 2018 zal het 10e „Grafschafter Anfietsen“ plaatsvinden in Bad Bentheim. Vanuit alle gemeenten in het Grafschaft organiseert (en onder begeleiding van) de ADFC fietstochten, de zogenaamde „Sternfahrten“, die uiteindelijk naar het jaarlijks wisselende, eindpunt leiden. De tochten worden in een rustig tempo en per tocht met meerdere begeleiders, gereden. Tussendoor is er tijd voor adempauzes. Het eindpunt dit jaar is Bad Bentheim, waar op het Rathausplatz informatiekraampjes zullen staan die alles met het thema fietstochten en fiets-, verkeersveiligheid te maken hebben.
Daarnaast zijn er ook kraampjes die voor een gezellige sfeer en de inwendige mens zorgen. Dit evenement begint om 14.00 uur en zal rond 18.00 uur eindigen. Ook in Bad Bentheim begint een fietstocht. Start is om 11.00 uur Slootpark paarkerplaats. Einde ca. 13.30 uur; Rathausplatz. Niet fietsers zijn natuurlijk ook van harte welkom een bezoek aan Bad Bentheim te brengen en de gezellige sfeer te komen proeven.